Джордж Клуни с неочаквано признание за Амал: Никога не сме се карали!

Гласувайте за статията

Джордж Клуни изненада с признание за съпругата си

Джордж Клуни изненада с признание. Американският актьор сподели, че бракът му със съпругата му Амал е толкова щастлив, че двамата никога не са се карали досега.

„Да, звучи невероятно, но знаете ли, със съпругата ми не сме имали нито една семейна кавга. Амал толкова убедително и спокойно излага своите аргументи, че винаги се съгласявам с нея“, казва още Клуни.

Актьорът признава също, че първите години от брака си не е можел да повярва, че със съпругата симогат да се разбират толкова добре. „Невероятно е. Чувстваме се толкова близки един с друг“, споделя още Клуни.

„Аз съм наистина голям късметлия по толкова много причини. Знаете, че всички бяха засегнати от коронавируса и принудителната изолация у дома беше тест в много отношения за приятелите и семействата. За нас обаче беше много лесно“, споделя още Клуни.

Актьорът признава още, че с Амал работят заедно по различни проекти и това е другата причина да е толкова щастлив и да се чувства пълноценно в нейната компания. Истината е, че тя безкрайно много ми помага във всяко едно отношение. И е пример за мен. Радвам се, че двамата работим по едни и същи проекти. Надяваме се, че децата ни ще последват нашия път.

Иска ми се да вярвам, че един ден ще оценят това, което правим сега. Не искам децата ми един ден да се обърнат към мен и да ми кажат „Имаше време, когато държаха децата в клетки? И какво направихте вие по въпроса. Ако отговорът е „нищо“ ще ме е срам“, признава още Клуни.

Джордж Клуни и Амал без нито един скандал сн. Уикипедия

Джордж Клуни и Амал без нито един скандал сн. Уикипедия

Актьорът признава, че у дома дамите имат преимущество, но Амал е изключително деликатна и тактична съпруга. И винаги намира начин, за да постигне онова, което иска. А той от своя страна се смята за абсолютен щастливец.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар