Скандал: Актьори от „Откраднат живот“ крият, че са заразоносители заради снимките! (виж тук) Преглеждания: 1841

Снимките на "Откраднат живот" стават все по-опасни
0
Оценете този post

Актьори от сериала „Откраднат живот“ превръщат снимките в заплаха!

Филип Буков и Любомира Башева – с положителни тестове, Марта Вачкова кашля лошо, Моню Монев снима и крие, че приятелката му е болна.

Откраднат живот
Снимките на „Откраднат живот“ стават все по-опасни

В огнище на Ковид-19 се е превърнала снимачната площадка на сериала „Откраднат живот”, научи вестник „Уикенд” от свои информатори.

Актьорите от сагата, които все още не са пипнали коварния коронавирус, са изпаднали в паника, че могат да се заразят от свои болни екранни партньори.

„Някои колеги се държат доста безотговорно. Марта Вачкова се прибра от Дубай и още на другия ден дойде на снимки с болно гърло и кашлица. Започна да чупи ръце, че не знаела дали да си направи PCR тест. Слава Богу, веднага я изпратиха да се изследва.

Моню Монев пък снима цели два дни преди да си признае, че приятелката му е вирусоносител. И него тутакси го накараха да иде в лаборатория и резултатът му се оказа положителен. Отстраниха го от работа и пренаредиха работния график.

Най-разумно постъпиха Филип Буков и Любомира Башева. При първите симптоми отидоха за фарингеални натривки и се оказа, че също са покосени от китайския грип”, споделиха източниците ни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.