Николаос Цитиридис закъса за гости

Измина година и половина, след като "Шоуто на Николаос Цитиридис" замени "Шоуто на Слави Трифонов" в ефира на Би Ти Ви, но вместо да набира скорост, предаването на 26-годишния грък все повече зацикля. Множат се родните звезди, които категорично отказвали да гостуват под най-различен претекст. Всеки ден от предаването прозвънявали всички популярни личности от родния шоубизнес. Участието си потвърждавали само тези, които и без това драпали да са в светлината на прожекторите и давали мило и драго да се появят на малкия екран.

Отказ

Последният, който отхвърлил офертата е рапърът Тото, който както е известно, рядко казва "не" на покани за участия. "Приятели сме от деца. Познавам го откакто беше на 15 години, дедметъл барабанист в една група. Звъни ми наскоро телефонът: "Тото, да ни дойдеш на гости?" Викам: "За какво? Нямам нова песен, нямам повод, аз не ходя без причина". "Тука искаме да седнете в една библиотека с книги, и вие с Цитиридис да четете врачански смешки и да казвате врачански думи. Помълчах... И казах да се обадят след малко. Отказах им с довода, че това за мен си е патент на друга телевизия и бих се включил там", разказа телефонният им разговор Тото.

Копиране на идеи

Рапърът недоумявал как е възможно предаването на Би Ти Ви да копира идеята на своя предшественик "Шоуто на Слави Трифонов" за скечовете и предаванията, посветени на Северозапада.

Възмущение

Екипът на Дългия също бил възмутен от липсата на оригиналност на екипа на Николаос. Баскитаристът от "Ку-ку бенд" Георги Милчев-Годжи, който също като Тото е от този край, преди няколко дни захапа Цитиридис в ефир. Музикантът директно заяви, че предаването на гърка е слабо и тъпо, а от изказването му стана ясно, че смята смешките на водещия за изтъркани и глуповати. "Цитиридис... Хубаво... Младо момче, ама това не става така. Оня ден го гледам, пуснали северозападни смешки. И смешката е как се казвало на врачански мравка. Барабиняк... Ха-ха! Колко смешно! Ама то седи нелепо! Много по-трудно е да разсмееш един човек, отколкото да го разплачеш. Конкуренцията е хубаво нещо, обаче когато произвеждаш нещо качествено, за да те мотивира да правиш нещо по-добро", коментира Годжи, намеквайки за липсата на оригиналност на екипа на Николаос. Цитиридис захапа Слави Трифонов още при първата си телевизионна изява в Би Ти Ви и продължи да се задява с жлъчни реплики по негов адрес. Той не спира да го нарича "чичка", пише "Уикенд". Тенекия на развлекателното предаване неотдавна върза и Николета Лозанова. Въпреки че вървеше реклама за гостуването й заедно с Ники Михайлов, двамата не се появиха в предаването. От шоуто не дадоха обяснение за липсата им, а двойката не коментира отказа си да се появи в студиото.

Гавра с Николаос

Поп певицата Тита пък се изгаври с гърка и успя да му изкара акъла, симулирайки, че й прилошава в ефир. Блондинката беше предизвикана от водещия да подреди по качества бившите си гаджета. В противен случай тя трябваше да изпие коктейл, съдържащ смлени бели бъбреци, стрити сушени насекоми, гнили плодове и други гадости. Тъй като младата изпълнителка отказа да класира бившите си, тя твърдо заяви, че ще пие от гнусната течност в чашата. Още при първата глътка обаче Тита се намръщи и попита: "Мляко ли има вътре? Аз съм алергична към мляко!"

Притеснение

Думите й силно притесниха Цитиридис, който по спешност прекъсна за малко предаването. По време на рекламите Тита го успокоила, че са му спретнали номер в комбина с екипа и тя изобщо не е алергична към мляко. Дори след паузата пребледнелият Николаос дълго не можеше да дойде на себе си от страх, че Тита ще колабира пред камерите. Предаването с номера, който му спретна певицата, се оказа най-популярното видео на шоуто в социалните мрежи. Както "Уикенд" вече писа, 26-годишният грък не оправда очакванията за грандиозен рейтинг, а интересът към предаването му става все по-рехав. Младият комедиант може да изчезне от телевизионния екран толкова внезапно и неочаквано, колкото се появи преди 9 месеца. Шоуто му се оказало твърде скъпо за кризисните условия, в които в момента се произвежда и вероятно ще се редуцира до едно предаване седмично. Най-вероятно било да се излъчва в края на седмицата, в петък, който по традиция е запазен за комедийни програми и сериали. [caption id="attachment_651106" align="aligncenter" width="300"]Николаос Цитиридис остана без гости сн. hotarena.net Николаос Цитиридис остана без гости сн. hotarena.net[/caption] "Слуховете за моята смърт са силно преувеличени!", коментира Цитиридис в едно от последните издания мълвата, че пада от екран, предават от hotarena.net.