Гуинет Полтроу разкри как поддържа перфектния си външен вид (Вижте тук)

Гуинет Полтроу разкри тайните си за перфектен външен вид сн. Инстаграм
0

Гуинет Полтроу всяка вечер пие японско уиски

Гуинет Полтроу винаги е била пример за здравословен начин на живот. Наскоро актрисата, която поддържа перфектна фигура и кожа на 48 години, разкри някои от своите правила, които спазва задължително, за да изглежда така.

Тя обаче не спести на хората признанието, че си позволява малко изкушения, без които не може. „И аз съм човек, който невинаги успява да се сдържи и да се храни здравословно всеки ден, на 100%. Всяка вечер си позволявам японско уиски в малки количества. Обожавам и пържени картофи, които вървят чудесно с него. Похапвам и от тях понякога“, казва актрисата.

Лишението от абсолютно всичко, което ви носи удоволствие, също не е здравословно и Гуинет отдавна е разбрала това. Но по всички останали параграфи тя е абсолютно стриктна – пие поне по 2-3 литра вода на ден и в менюто й са включени много полезни храни, богати на витамини и минерали.

„В даден момент всичко ми сочеше, че това как се храня влияе не само на енергийно ниво, но и на външния ми вид. Всичко се отразява върху кожата“, категорична е Гуинет.

Една от тайните й за красота е редовният спорт: „Наистина вярвам в движението. Да бъдете здрави и красиви е просто – спете достатъчно, яжте полезна и питателна храна, бъдете с хората, които обичате и… правете с*кс“, казва Полтроу, която смята, че за щастлив и здравословен живот не е нужно много.

Актрисата добавя, че често си прави полезни вани със соли. Ако й предстои важно събитие, а лицето й е подпухнало, Гуинет се мие с ледена вода.

Гуинет Полтроу разкри тайните си за перфектен външен вид сн. Инстаграм
Гуинет Полтроу разкри тайните си за перфектен външен вид сн. Инстаграм

Кожата на лицето си в дългосрочен план поддържа също с простичко правило – използва минимум грим, тъй като козметичните продукти съдържат много токсични добавки. Полтроу създаде своя бюти линия „Goopglow“, която отговаря на критериите на актрисата за здравословна козметика, чиста от всякакви вредни вещества, предават от eva.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.