Кейт Мидълтън призна: Не мога да се справя с истериите на децата си! (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън говори за трудностите, които среща при отглеждането на трите си деца

Кейт Мидълтън говори за трудностите при отглеждането и възпитанието на трите си деца. Напоследък херцозите на Кеймбридж много често коментират какви родители са, как възпитават децата си и дали налагат наказания.

В едно от най-новите участия на 38-годишната Кейт Мидълтън стана ясно защо тя се интересува особено много от децата в най-ранна възраст. Тя провежда мащабно проучване, в което се опитва да установи влиянието на първите години от живота върху съдбата на човек в бъдеще. Този път херцогинята на Кеймбридж отговори на въпросите, зададени в социалната мрежа Инстаграм.

Един от участниците в проучването попита: „Как да се справим с истерията на децата у дома“. А Кейт Мидълтън призна във видео съобщение, че е изключително трудно. Тя се пошегува, че самата тя би искала да се „консултира с експерти по този въпрос“.

Последователите също попитаха: „Защо точно периодът на ранното детство предизвика такъв интерес у вас?“, на което Мидълтън отговори: „Всъщност често ми задават този въпрос. Мисля, че хората предполагат, че съм се заинтересувал от това, защото аз самата съм родител.

Но тук спектърът е много по-широк. Тук става въпрос не само да имаме здрави и щастливи деца, но и да имаме предвид това, че те ще станат част от бъдещото общество“.

Кейт Мидълтън призна, че много трудно се справя с истериите на трите си деца у дома сн. Инстаграм/ kensongtonroyal

Кейт Мидълтън призна, че много трудно се справя с истериите на трите си деца у дома сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Херцогинята на Кеймбридж отбеляза, че е прекарала цялото си детство на улицата, играейки на чист въздух. Сега нейните наследници (7-годишният принц Джордж, 5-годишната принцеса Шарлот и 2-годишният принц Луи) вече нямат такава възможност. Те учат от най-ранна възраст и са под строгото наблюдение на преподавателите си, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар