Влади не уважи паметта на Ламбо

Гласувайте за статията

Наследникът на Ламбо не присъства на помена му

Измина точно една година от смъртта на Ламбо. На 27 ноември близки и приятели на легендарния Стефан Данаилов почетоха паметта му. На този ден семейството му постави и мраморен паметник на неговия вечен дом в Боянските частни гробища.

Паметникът, който е изработен от черен гранит, е с две лица. От едната са изписани имената му, годините му на раждане и датата на неговата смърт и е поставена негова снимка. От другата страна са гравирани думите на Данаилов:  „Иска ми се хората да ме запомнят като Ламбо, български артист“.

Там също е поставена негова снимка, а отдолу се вижда и подписът му. Гроб на Ламбо е облицован по същия начин, както този на любимата му Мери, която почина 5 години преди него.

Предсмъртното му желание бе тялото му да бъде положено точно до нея. Приживе той дори откупил мястото за вечни времена, като предплатил и за поддръжка. Данаилов остави пари за паметника си.

На помена присъстваха най-близките му хора – племенницата му Росица Обрешкова и дъщеря й Стефания.

Единственият му син Влади не успя да се прибере от Америка, но неговата майка Ирен Кривошиева присъства лично на панихидата. „Бог да прости бащата на моя син! Истински баща, любящ и всеотдаен! Благодаря ти!“, написа тя в мрежата.

Корнелия Нинова също почете паметта на Ламбо.

„1 година без Ламбо. Липсваш ми!“, написа тя като коментар към обща снимка с покойния Данаилов, пише Ретро.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар