Ева Веселинова проговори за сватба

Ева Веселинова проговори за сватба
5 (100%) 1 vote

Бременната Ева Веселинова проговори за сватба

Ева Веселинова отново открехна завесата на личния си живот. След като съобщи, че е бременна с близнаци, тя проговори и за сватба. Блондинката заяви, че в момента не мисли за това и няма намерение да мине под венчило.

„След раждането ще го мисля“, категорична е бъдещата майка по въпроса за сватбата, пише Хотарена, позовавайки се на „България днес“.

Преди 3 месеца Ева Веселинова проговори за пръв път за любимия си. В деня на Вяра, Надежда и Любов, тя сподели, че е влюбена и много щастлива. Тогава блондинката разкри, че мъжът до нея не е нито мутра, нито милионер, нито е известен.

Само преди два дни бившата панелистка на Гала сподели, че е получила най-хубавия подарък за тази година. Тя написа, че в нея вече туптят три сърца, с което съобщи, че очаква близнаци.

Според запознати бебета не са плод на инвитро процедура. Те са заченати по естествен път и бъдещият татко очаква с нетърпение появата им, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Тази сутрин предаването „На кафе“ започна със сиртаки в чест на Ева Веселинова. Гала реши да я поздрави за бременността и да сложи край на спекулациите, че двете не са в добри отношения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар