Борислав след „Игри на волята“: Милен винаги е бил моят фаворит! (Още разкрития) Преглеждания: 1729

Борислав завърши втори в 'Игри на волята" сн. nova.bg
0
Оценете този post

Борислав завърши втори в „Игри на волята“

Сребърният медалист в „Игри на волята“ Борислав разказа повече за преживяванията си в най-екстремното риалити в ефира. Той влезе в „Игри на волята: България“ от резервната скамейка, но стигна до финала с титанична сила и увереност. И макар че не стана победител, показа, че е истински мъж на честта.

„Не мисля, че нещо много грандиозно ми е липсвало, за да стана победител. По-скоро това да не играя баскетбол ми изигра лоша шега. Иначе играта беше много интересна и комплексна и не мисля, че Милен ме превъзхождаше във всичко. Баскетболът ми изигра много лоша шега.

Виждайки, че той успява да вкарва топката в коша, а аз не – ме демотивира. Той натрупа преднина, но нямаше как да се откажа. Не е в кръвта ми, нито в начина ми на игра. В „Игри на волята: България“ сме виждали много обрати. Нищо не пречеше и тук да се случи“.

Фаворит

„Милен винаги е бил моят фаворит. Още в племето на ловците аз винаги гласувах за него за капитан, защото го намирах за много комплексен играч – за премерен и балансиран човек, който знае какво да говори и да каже, опитва се да намери баланса в комуникацията с хората. На финала исках да видя точно такъв тип човек“.

Стратегия

„Моята единствена стратегия в „Игри на волята: България“ беше да бъда себе си. Да играя игрите на макс, да премислям номинациите си адекватно и да бъда себе си. Не съм влизал в коалиции. Колкото и на екрана да изглежда, че ловците са имали такава. Имахме доверие един в друг“.

„Комуникирам с почти всички от формата, но най-близък останах с Милен, Лазаринов и Чудомир. В „Игри на волята: България“ сме подложени на различни изпитания и обстановката е много различна от тази в реалния живот. Естествено е да има конфликти и ескалиране на напрежението, но не сме останали в лоши отношения с никого“.

За животните

„Имам куче и обожавам животните. Един ден бях качил в социалните мрежи стори с моето куче, едно момиче ми писа. Тя се оказа доброволка в приют. Разказа ми, че в събота и неделя правят разходки. Имат над 1500 кучета и ако има доброволци, те им помагат в това начинание.

Аз откликнах и писах на Ники, защото знам, че и той обича много животните. Пуснахме едно-две сторита. Оттам писаха Катето и други приятели, занесохме храна и помогнахме в разходките. Радвам се, че успяхме да помогнем доколкото можем на тези животинки“.

Комуникация

„Най-трудното в игрите беше комуникацията с различните хора. Да бъда постоянно в тяхната компания, защото в нормалния живот аз обичам самотата и уединението. Под стрес и адреналин нещата са различни.

Исках да видя как ще се справя в състезанието, защото реалността е различна от телевизията. Не бих променил нищо от своята игра, защото щом съм го направил по този начин, значи така съм го почувствал в този момент“, споделя състезателят по културизъм и фитнес инструктор.

Работа

„В момента се занимавам с онлайн и видео тренировки. Адаптираме се според ситуацията. Няма какво да направим. Единият вариант е да останем без работа, да лежим и да не правим нищо, а другият вариант е да търсим изход“.

Личен живот

„Нямам приятелка, не си и търся. Опитвам се да си уредя живота, да се фокусирам върху други неща. Да отделям време на даден човек в момента не е мой приоритет. Жената до мен трябва да бъде силна и да ме приеме такъв какъвто съм“.

„Игри на волята: България“ беше перфектният начин да тествам лимитите, които имам. И да тегля чертата. Предаването ми доказа за пореден път, че хората сме различни и мислим по различен начин.

Да комуникирам с тях по балансиран начин беше един от уроците, които научих. Бих посъветвал хората, които искат да се запишат за следващия сезон на „Игри на волята: България“ да го направят.

Борислав завърши втори в 'Игри на волята" сн. nova.bg
Борислав завърши втори в ‘Игри на волята“ сн. nova.bg

Ако не ги изберат да знаят, че това не е защото са по-лоши от другите, а ако ги изберат – да бъдат себе си, защото това е най-важното нещо“, казва Борислав, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.