Гала прости на Ева Веселинова

Гласувайте за статията

Гала прости на Ева Веселинова

Лицемерно или не, Гала показа, че е простила на Ева Веселинова

Гала най-после сложи край на спекулациите за отношенията си с Ева Веселинова. Повод за това стана новината за бременността на бившата ководеща във формата.

Днешното издание на предаването „На кафе“ започна със сиртаки в чест на бъдещата майка. Публична тайна е, че Ева Веселинова е живяла няколко години на гръцкия остров Санторини.

Със старта на предаването Гала заяви, че това е поздрав за Ева. Водещата пожела на бившата си колежка леко раждане, пише Марица.бг, позовавайки се на Хотнюлс.

Никол Станкулова, която седна в стола на бъдещата майка, също отправи пожелание към нея. Синоптичката посъветва Веселинова да се наспи добре и да обърне внимание на приятелките си, защото след раждането няма да има възможност да го направи.

Очевидно Гала е решила да сложи край на спекулациите, след като вчера честити на Ева единствено в профила й в мрежата. Но не закъсняха и коментарите, че двете са скарани. Гала предпочете да не отговора на тези твърдения и въпросите на последователите на Веселинова към нея, останаха без отговор.

Факт е, че бременността на блондинката не е причината тя да се раздели с „На кафе“, след като и Гала едва сега разбира за предстоящото щастливо събитие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар