Азис за „Маскираният певец“: Пожелавам си това да не е последното ми панелиране в това предаване! (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Азис усеща хората по очите

През последните месеци зрителите на Нова тв свикнаха да гледат Азис като панелист и детектив в „Маскираният певец“. Дори и там той не спира да сменя маските и превъплъщенията. Нещо, което прави от години.

„Бих се радвал всеки един от тримата финалисти да спечели, защото всеки от тях заслужава“, сподели двигателят в панела на шоуто, познал цели 7 маски. „Навярно ще прозвучи невероятно, но аз притежавам тази дарба – да усещам хората по очите. Рибите имаме чудовищна интуиция. Ако се загледаме достатъчно, сканираме и вадим душата на човека.

Когато ме изкараха на сцената като детектив, за да разговарям с Хищницата, аз много се развълнувах, но се стараех да не го показвам, защото трябва да я разпитвам, а тя да има респект.

Стараех се да говоря монотонно и да звуча по-мъжки. В момента, в който седна, разбрах, че това момиче, не е това, което ние виждаме. Тя няма нищо общо с маската. С този костюм на фатална жена, която разкъсва мъжете. Като видях колко плахо сяда и колко е женствена, си казах: „Тя е коренно различна от това, което показва на сцената!“

Аз не бих облякъл такъв костюм. Бях влюбен в костюма на Змията. Толкова красив и ориенталски. Булката е чудовищно добра певица, а Баба Яга е убийствен актьор. Бих се радвал всеки един от тях да спечели, защото всеки заслужава“.

„Чухме се с Деси Слава и ще заведа целия панел, за да дегустираме петстепенното й меню. Защото ако не може да готви, е по-добре да имам свидетели“, шегува се Азис.

„Пожелавам си това да не е последното ми панелиране в това предаване, защото удоволствието е огромно. Най-много се забавлявахме, когато Владо Пенев разпозна Златният, но не успя да се сети за името му.

Аз го казах и настана такава хубава циганска свада. Коремът ме болеше от смях. Благодаря на съдбата, че мога да работя с Алекс Раева, Владо Пенев, с Магърдич Халваджиян и целият екип, който стои зад „Маскираният певец“.

За маските в живота на Азис

„Самият аз се събуждам и не зная как ще изглеждам вечерта. Разбирам, че това граничи с раздвоение. Но е много полезно за шоубизнеса, в който съм. Смятам, че образите, които създадох през годините, ще бъдат интересни и след 100 години.

Ако има някой оценен в България, то това съм аз. Но жанрът, в който се изявявам, е дискриминиран. Той се превърна в нарицателно за пошлост. Но имаме такива артисти в жанра, които заслужават адмирации и респект. И по-голямо уважение от обществото“.

BBC снима филм за Азис, „Ню Йорк Таймс“ още през 2016-та го поставя в Топ 25 на музикантите, които влияят, редом до Джъстин Бийбър, Дейвид Бауи, Риана.

„Самата Кейти Пери публикува моя снимка на стената си в Туитър, казвайки: „Аз виждам бъдещето!“ и след това продължава в шеговит тон: „Давай, момиче! Ти си!“. Събудила се в самолета без настроение, попаднала на мое видео и това й оправило деня. Много съм щастлив!“

Клиповете на Азис не спират да трупат гледания – над 99 милиона. „Преди няколко дни направих над 100 милиона на песента „Сен Тропе“. Това е един празник за мен. Това са аплодисментите, които никога може би няма да чуя от всеки.

Азис иска да е панелист и в следващия сезон на "Маскираният певец" сн. nova.bg

Азис иска да е панелист и в следващия сезон на „Маскираният певец“ сн. nova.bg

Те са анонимни. Можеш да гледаш и харесваш артист като мен без никой да знае. Можеш да ме слушаш тайно, както го и правят. Тези числа показват, че аз съм най-тайно слушащият се артист на Балканите“, каза Азис в „Събуди се“, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар