Принц Уилям насърчил Кейт да бъде като съпругата на принц Хари Меган Маркъл

Принц Уилям насърчил Кейт да бъде като Меган. Докато Меган Маркъл бе част от кралския двор, сравненията между нея и Кейт Мидълтън бяха ежедневие. Дали по отношение на поведение, или заради облеклото, конкуренцията не спираше нито за миг. Поне в очите на наблюдателите.

Съвет

Оказа се обаче, че и самият принц Уилям е наблюдавал изкъсо поведението на двете херцогини. И дори е посъветвал съпругата си да вземе пример от бившата актриса в едно конкретно направление.

Притеснение

През февруари херцогът и херцогинята на Кеймбридж взеха участие в подкаста "Happy Mum, Happy Baby" - нещо непривично за тях до този момент. А преди този свой ангажимент Кейт Мидълтън е била много притеснена от това какво ще я питат и какво трябва да отговори. Съпругът й принц Уилям пък я насърчил, че трябва да бъде по-естествена, по-открита в общуването си с околните, точно каквато винаги е била Меган Маркъл. Той я е посъветвал просто да говори и да не се притеснява да не би случайно да каже нещо, което не е трябвало, защото след това може да се изреже.

Лични признания

Така се стигна до лични признания на Кейт Мидълтън за бременността й, както и за това, че често изпитва вина като майка, когато й се налага да остави децата си заради кралски ангажименти. И разговорът в подкаста става от планираните 45 минути на чад и половина - изява, която определено бе неприсъща за стила и поведението на Кейт, пише "People". [caption id="attachment_650959" align="aligncenter" width="300"]Принц Уилям иска Кейт да прилича на Меган сн. Инстаграм/ kensingtonroyal Принц Уилям иска Кейт да прилича на Меган сн. Инстаграм/ kensingtonroyal[/caption] Още тогава се появиха и коментари, че Мидълтън май иска да копира Меган Маркъл. А очевидно принц Уилям е този, който иска по-видима промяна в курса и в поведението, предават от lifestyle.bg.