Джордж Клуни за близнаците си: Направихме много глупаво нещо! (Вижте тук)

Джордж Клуни за близнаците си: Направихме много глупаво нещо! (Вижте тук)
4 (80%) 1 vote

Джордж Клуни се оплака, че кабинетът му е бил превърнат в детска стая

Джордж Клуни призна грешката, която с Амал са допуснали с 3-годишните си близнаци. Клуни бе един от най-харесваните ергени до момента, в който не срещна Амал. Сега двамата възпитават 3-годишните си близнаци. 59-годишният актьор сподели подробности от семейния си живот като част от промокампанията за филма „Midnight Sky“, в който участва.

В шоуто на Джими Кимъл Джордж Клуни призна, че той и съпругата му Амал Клуни са допуснали голяма грешка при отглеждането на Александър и Ела, което вероятно ще ги преследва през целия им живот.

„Направихме много глупаво нещо. Те говорят свободно италиански на три години, а аз не знам италиански и жена ми също не знае. Това е ужасно. Възпитахме ги да знаят различен от нашия език.

Мога да кажа: „Върнете се в стаите си и подредете нещата“, а те казват: „Ех, папо стронцо (Ех, татко е идиот)“. И аз не разбирам: „Какво, извинете?“, възмути се Джордж Клуни.

Клуни каза още, че той и семейството му изкарали карантината в дома му в Лос Анджелис и се оплака, че кабинетът му е бил превърнат в детска стая. По-рано носителят на „Оскар“ призна, че преди три години новината за близнаците го е оставила без думи, тъй като в шестото си десетилетие е бил готов само за един наследник.

Джордж Клуни се оплака, че кабинетът му е бил превърнат в детска стая сн. YouTube

Джордж Клуни се оплака, че кабинетът му е бил превърнат в детска стая сн. YouTube

Въпреки това Джордж Клуни е абсолютно щастлив да стане семеен човек. „Дори не знаех колко непълен е животът ми, докато не срещнах Амал“, каза актьорът в интервюто. „Тогава всичко се промени. Тогава разбрах, че в мен е имало доста голяма празнина“, каза още актьорът за списание „GQ“, чиято корица краси, предават от tialoto.bg.  След като вдига сватба в Италия, актьорът напълно се променя, а животът на съпругата му се превръща в най-важното нещо за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар