Екатерина от „Игри на волята“ разказа за бурното си детство (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Екатерина от „Игри на волята“ е категорична, че не е  конфликтна личност в живота

Екатерина от „Игри на волята“ разказа за бурното си детство. Тя не крие, че е била голяма купонджийка. „Купонджийска история… Родителите ми винаги са държали на добър успех в училище, а аз, колкото и нескромно да прозвучи, винаги съм се смятала за малко по-умна от останалите и никога не съм си давала зор да уча. Гледах да минавам просто, да не остана да повтарям.

В един момент имах два бележника – единият за училище, другият за вкъщи. Всяка незадоволителна за родителите ми оценка се пишеше в единия, а хубавите в другия.

Ходех по купони, пиех и сега е момента да отговоря на коментарите, включително на някои от участниците, че съм била наркоманка. Ние не се познаваме и това е информация, до която няма как да имат достъп.  На млади години определено бях много любопитна и исках да пробвам различни видове опиати.

От много отдавна не посягам към тези забранени вещества. Просто характерът ми е по-избухлив и експресивен. Предполагам, че заради резките маневри и движения си вадят такива заключения. Сега и аз имам възможност да се наблюдавам отстрани и разбирам защо някои хора си мислят такива неща, но определено не съм наркоманка“, споделя Екатерина, пише show.blitz.bg.

Катя е категорична, че не е конфликтна личност, но само за хората, които я познават. „Не и за хората, които ме познават. Участвайки в това предаване, сега имам уникалната възможност да се самонаблюдавам и да си извадя някаква обратна връзка за моето поведение.

Екатерина от "Игри на волята", разкри, че е била голяма купонджийка в тийнейджърските си години сн. YouTube

Екатерина от „Игри на волята“, разкри, че е била голяма купонджийка в тийнейджърските си години сн. YouTube

Аз съм доста наясно със себе си и що за човек съм. Близките и семейството ми също са наясно с това. Но никога не съм си давала сметка колко агресивно може да изглежда поведението ми отстрани за непознат. Приемана съм за конфликтна личност, защото просто не мога да ги премълчавам нещата“, казва още Катя за поведението си в „Игри на волята“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар