Мариана Векилска за новия си: Обичана и щастлива съм! (виж тук)

Гласувайте за статията

Мариана Векилска се чувства на седмото небе!

2020 донесе на Мариана Вркилска пълно щастие в личен план. Освен с нова работа в ефира на БНТ тя се е сдобила и с нова любов. Информацията, че вече не е самотна, а има мъж до себе си, потвърди самата тя в профила си в социалната мрежа Фейсбук. Където промени статуса си на „обвързана“.

Мариана Векилска

Мариана Векилска отново срещна любовта

Мариана обаче отказва да разкрие самоличността на човека до себе си. Единственото, което коментира, е: „Чувствам се щастлива и обичана, но не искам да давам поводи за излишни коментари по този въпрос“.

Очевидно този път журналистката е решила да държи личните си отношения далеч от публичното пространство, след като претърпя две сериозни разочарования в любовен план.

Темата за развода й със Симеон Колев все още е болезнена и за двамата. Докато Векилска изглежда, че сякаш е преодоляла горчивината, Симо все още не се изказва особено ласкаво по неин адрес. Факт е, обаче, че напоследък комуникацията помежду им се е подобрила в името на сина им Момчеил.

Всъщност тийнейджърът беше основната причина Векилска да зареже работата в Брюксел и да се върне у нас. За да изпълнява майчинските си задължения, след като бившият й многократно я обвини в нехайство.

В светските среди вървеше и мълвата, че водещата е преживяла бурна афера с Калин Врачански. Който към днешна дата е щастливо обвързан с младата художничка Алекс, с която се шушука, че очакват първи наследник.

Мариана, която гони 47, пък най-накрая е срещнала мъж на нейната възраст. Всичките й партньори досега бяха по-млади от нея и рано или късно разликата им създавала проблеми, пише сайтът Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Мариана Векилска за новия си: Обичана и щастлива съм! (виж тук)”

  1. Eлена

    Дек. 05. 2020

    Е,как измери дали си обичана или използвана.!?И преди беше сигурна,че си обичана.

Добавете коментар