Хороскоп за 4 декември, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни

Имате по-добра представа за далечното бъдеще, отколкото за следващите няколко дни. Притеснявате се твърде много за дреболии. Разсейте се с хобито си, след което изгответе графика си за остатъка от седмицата. Обърнете внимание на семейството си. Новина ще промени плановете ви за вечерта.

Скорпион

Ще се появят интересни ситуации днес, в които е добре да наблюдавате реакциите на хората около вас. Не си правете прибързани изводи. Доверието е ценно, затова се опитайте да го запазите. Време е по-сериозно да помислите върху идеите, които имате.

Стрелец

Очаква ви напрегнат ден с много обрати. Ще се наложи да промените графика си, което ще ви изнерви. Избягвайте конфликтите ако е възможно. Подходете разумно при харченето на пари и не рискувайте с инвестициите си. Някой ще ви потърси за помощ. Помислете преди да се отзовете.

Козирог

Предстои един по-лежерен ден. С голяма част от задачите си сте приключили и ще ви остане доста свободна време. Отделете го за проучвания и събиране на информация, свързани с някои ваши идеи. Погижете се за здравето си – по-дълга разходка или посещение на фитнес ще ви се отразят добре.

Водолей

Ще се появят възможности за развитие, които обаче ще изискват сериозно ваше участие. Не е нужно да давате отговор веднага. Обмислете го, посъветвайте се и с близките си. Можете да разчитате и на инстинкта. Излезте на разходка, за да подредите и освежите мислите си.

Риби

Искате да започнете нещо ново, но знаете, че не е подходящият момент за промяна. Имайте още малко търпение – скоро ще се случи нещо, което ще ви даде възможност да реализирате идеите си. Някой близък ще ви потърси за съвет – обърнете му нужното внимание и бъдете искрени.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар