Хороскоп за 4 декември, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен

В личен план ежедневието ви е приятно и спокойно. Очаквате интересни новини, които ще получите до края на деня. Обстановката на работното място обаче, ще е напрегната. Имате много задачи, а времето ви е ограничено. Подредете приоритетите си и работете по това, което има най-кратък срок.

Телец

Очаква ви динамичен ден. Графикът ви е запълнен с ангажименти, но неочаквана новина, ще наложи отлагането на някои от тях. В делови план ще постигнете успехи. Не се увличайте по дреболии. Желателно е да се сдържате от неразумни разходи.

Близнаци

Денят ще ви носи удовлетворение. Ще успеете да се справите със задача, работата по която изисква находчивост и креативност. Това няма да остане незабелязано. Ваш близък ще ви потърси за съвет. Обърнете му нужното внимание. Погрижете се за здравето си.

Рак

Днес ще сте изправени пред дилема. Трудно е да решите кои възможности да приемете и кои да отхвърлите. Посъветвайте се с близките си и се вслушайте в думите им – те ще погледнат обективно на всяка възможност. Насладете се на хобито си и отделете повече време за любимите си занимания.

Лъв

Денят носи изпитания и предизвикателства. Не се отчайвайте, ако нещо не се получи по начина, по който сте искали и не допускайте това да повлияе на изпълнението на задачите ви. Запазите позитивното си мислене. Запознанство, може да се окаже полезно за бъдещите ви планове.

Дева
Участвайте в дейности, които ви носят радост и се опитайте да контролирате избухливостта си. Това ще ви помогне да изгладите междуличностните си отношения. Денят е подходящ за това. Контролирайте разходите си.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар