Анджелина Джоли и Мадона влизат в листата на звездите, чиито бракове останаха в историята

Те бяха млади, красиви и толкова влюбени. Да си кажат "Да" им звучеше като приказка. Но от Анджелина Джоли до Мадона, пет звездни красавици сложиха край на браковете си, след няколко месеца, осъзнавайки, че мъжът до тях не им подхожда.

Анджелина Джоли и Джони Лий Милър

Кой ли помни сватбата на Анджелина с британския актьор през март 1996 година? Мнозина бяха убедени, че актрисата може би се е кротнала след аферата с Били Боб Торнтън. Нищо подобно! Анджи каза "Не" на новия си брак през февруари 1999 година. И мнозина са убедени, че зад това стои аферата й със съпруг номер три - Брад Пит

Мадона и Шон Пен

Кралицата на попа и лошото момче на Холивуд изглеждаха неустоима комбинация. Но самата Мадона признава, че колкото и да е "хард" като изпълнителка, в личния си живот е толкова ранима. След като се ожениха през 1985, двамата се разделиха бурно през 1989 година. По-късно певицата призна, че постоянните скандали и алкохол са водели до сбивания между двамата. А ревността на Шон не укрепвала отношенията им. При все това тя го обичаше до толкова, че му посвети третия си албум "Истинско синьо".

Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс

Райън без Блейк е като Том без Джери и Мики без Мини. Никой не може да си представи, че двамата не са били винаги заедно. Истината е, че актьорът се ожени през 2008 година за Скарлет Йохансон. Всички бяха шашнати от новината за брака им, но през 2010 двамата се разведоха, а Райън продължи като се ожени за колежката си Блейк Лавли. И очевидно този път е случил на съпруга, тъй като двамата са заедно и до днес.

Никълъс Кейдж и Лиса Мари Пресли

Този брак определено се превърна в легенда. Двамата се ожениха на Хаваи през август 2002, но до ноември Никълъс поиска развод. И никога повече не отвори дума за този си брак, считайки го за най-голямата си грешка.  

Брук Шийлдс и Андре Агаси

Да окачиш снимка по къси панталонки на Щефи Граф на вратата на хладилника, вероятно е най-лесният начин да съсипеш брака си. Поне според Брук Шийлдс. Актрисата толкова искала да се сдобие с фигурата на тенис звездата, че дори поставила неин портрет на вратата на хладилника. А влюбеният и подкрепящ Андре колкото и да бил толерантен към самокритичността на съпругата си, също не устоял на постоянните превъзнасяния за Щефи. В крайна сметка една случайна среща между тях сложила началото на романтично приятелство, което приключи с развод за Шийлдс и втори брак за Андре с тенис звездата. Връзката му с актрисата издържа само 3 години - от 1997 до 1999, но Брук си научи урока - никога не слагайте портрет на друга жена на хладилника, ако не искате съпругът ви да ви зареже заради нея.