От кого чака близнаци Ева Веселинова?

От кого чака близнаци Ева Веселинова?
4 (80%) 1 vote
Гала честити на Ева Веселинова след благата вест

Ева Веселинова чака близнаци – разкрива в. „Уикенд“. Благата вест бе изстреляна в публичното пространство лично от бившата господарка на ефира, която в сряда следобед публикува в социалните мрежи снимки, от които недвусмислено личи, че скоро ще ражда. Сега всички се питат кой е бащата на бебетата – отбелязва изданието.

2020 година мой ще се окаже не чак толкова лоша за Ева Веселинова, колкото доскоро всички мислеха. През септември блондинката от Сливен изгуби работата си в шоуто на Нова тв „На кафе“. Но пък вече се е радвала на две бебета, които растат в нея. Тя обаче се погрижи да запази в тайна щастливата новина чак до декември. И да я сподели в характерния си, приятно самохвален стил: „Най-хубавият подарък тази година – вече понаедрял и оформен. Време е да споделя тази прекрасна новина! Вълнувам се много и съм щастлива, защото в мен мият три сърца… Живот и здраве след няколко месеца ще имаме близнаци!“ – написа Ева Веселинова.

Блондинката от Сливен упорито отказва да разкрие името на бащата, сочейки аргумента, че щастието обича тишината. Най-вероятно става дума за бизнесмена Димитър Тодоранов – разкрива Ева Веселинова.
Изданието вече писа, че има сериозни шансове да се появи в ефира на Би Ти Ви. Вероятно ще се опита да съчетае грижата за бебетата с олекотен режим на работа.

Ева Веселинова очаква близнаци

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар