Няма спасение за Меган и Хари

Гласувайте за статията

Скандалите в кралската фамилия нямат край

Изглежда този път няма да има никакво спасение за Меган и Хари.
Запознати издават, че Елизабет Втора готви съкрушителен удар по двойката.

Изглежда няма шанс британската фамилия да се сплоти въпреки, че неотдавна Меган и Хари изгубиха втората си рожба.
Кралското семейство не реагира по никакъв начин и не пожела да коментира новината. Според близки до роялите, всички са потънали в скръб и загубата е заздравила отношенията между Хари и Уилям.

Хари

Скандалите в кралската фамилия нямат край

Нещата за момент започнаха да изглеждат добре и драмата покрай напускането на Хари и Меган на Великобритания мина на заден фон. Но очевидно всичко това е било само привидно. Към днешна дата ситуацията изглежда още по-зле и от преди. Елизабет II показва, че може да забавя, но не забравя своето наказание.

Експерти прогнозират влошаване на отношенията между принц Хари и британското кралско семейство до края на месец март 2021 година.
Историкът Ана Уайтлок се съмнява, че друг развой като цяло е бил възможен след заминаването за САЩ на влюбената двойка. Тя обърна внимание и на факта, че постът, който доскоро заемаше Хари – капитан на Кралската морска пехота, вече е предложен на Уилям.

Хари едва ли ще се върне във Великобритания

Според нея това показва, че кралското семейство не очаква от Хари да се върне. Историчката счита, че е силно вероятно по време на диалога двойката да получи някои строги забрани. Припомняме, че той е планиран за месец март следващата година.

Писателят Робърт Лейси смята, че след преговорите Хари и Меган ще загубят почетните си титли Негова и Нейно кралско височество. Освен това най-вероятно няма да имат право вече да се титулуват като херцог и херцогиня на Съсекс.

„Очевидно е, че ако при предоговарянето на условията през март се стигне до заключението, че Хари и Меган вече не могат да останат работещи кралски особи, те ще трябва да се разделят с титлите си и званието Негово и Нейно кралско височество”, подчерта той.

Британският историк Робърт Лейси е автор на биографията на Елизабет Втора. Той е написал и книгата „Войната на братята”, в която се разказва за конфликта между Хари и Уилям. Той е смятан за експерт по делата на кралското семейство. Освен това бе и историческият консултант за телевизионният сериал „Короната”, който хроникира живота на британската кралица.

Припомняме, че от 1 април принц Хари и Меган Маркъл престанаха да изпълняват задълженията си на членове на британското кралско семейство. Те се преместиха в САЩ, където живеят и до ден днешен. През септември Хари и Меган подписаха договор с Нетфликс, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар