Няма шанс за принц Чарлз

Гласувайте за статията

Ще става все по-трудно за него

Очевидно няма никакъв шанс принц Чарлз да спечели любовта на британците.
Вълна от невиждан гняв се надигна на Острова срещу сина на Елизабет Втора след излъчването на сериала „Короната“.

принц Чарлз

Ще става все по-трудно за него

В последните епизоди на поредицата беше показано как преди да се ожени за принцеса Даяна, принц Чарлз се среща с Камила, за да й даде сбогуващ се подарък – гравирана гривна. Феновете на роялите буквално избухнаха в гняв.

В социалните мрежи на представителите на британското кралско семейство започнаха да се пишат публикации, в които обвиняват принц Чарлз в жестоко отношение към Даяна, пише Труд бг. Новият сезон на „Короната“ моментално унищожи цялата старателна работа на кралските историци да реабилитират връзката на Чарлз и Камила в очите на обществеността. Вместо това създават ново поколение фенове на Даяна.

„Изглежда бях преодолял презрението си към Чарлз и Камила, но след гледането на четвъртия сезон на „Короната“ всичко си дойде на мястото. Тази двойка просто е тровела нашата принцеса Даяна! Сърцето ми отново се разби. Любовният триъгълник между Даяна, Чарлз и Камила далеч не е откритие за мнозинството. Но всичко това още веднъж доказва, че няма нищо по-отвратително от слаб мъж, който е бил подтиснат от ярката природа на една жена, за която е решил да се ожени“, пише потребител в Twitter.

Поради големия брой негативни коментари в официалния акаунт на принц Чарлз и съпругата му Камила, възможността за оставяне на коментари под техни публикации беше ограничена. В същото време под последната снимка на Камила в Instagram потребителите на интернет споменават Даяна, придружавайки коментарите си с емотикони под формата на разбито сърце.

Няма да му е никак лесно

Кралският биограф Хюго Викърс каза пред изданието „Insider“, че поредицата неправилно изобразява историята на този любовен триъгълник. Според него Чарлз и Камила едва ли са поддържали връзка в първите години на брака на принца с Даяна. Той е убеден, че заради сцената с прощалния подарък на Чарлз към Камила, публиката е получила погрешно впечатление, че Чарлз и Камила са се виждали редовно преди развода му с Даяна.

„Вероятно Чарлз е виждал Камила веднъж между годежа си и брака, за да й даде малък подарък. Това казва сериалът. Доколкото знам, след това той не вижда Камила до 1986 г.“, казва Хюго Викърс.

Кралският биограф отбелязва също, че ситуацията в сериала е показана едностранчиво: докато Чарлз е представен като ядосан слабак, който постоянно крещи на жена си, тя самата постоянно изглеждала като жертва. В същото време поредицата не показва, че Даяна също е вдигала скандали на съпруга си.

Хюго Викърс твърди, че Чарлз е положил много усилия, за да запази брака си с Даяна жив. Спомнете си, че принц Чарлз се срещна с Камила през 1971 година. След няколко години романтика те се разделят. През 1973 г. Камила се жени, а няколко лета по-късно (през 1981 г.) Чарлз се жени за Даяна. В този брак се раждат двама сина – Уилям и Хари. През 1992 г. Чарлз и Даяна се разделиха. Две години по-късно той официално обяви връзката си с Камила. През 1996 г. Чарлз се развежда с Даяна, а през 2005 г. се жени за Камила, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар