Ева Веселинова: В мен бият три сърца

Гласувайте за статията

Твърди, че животът й е живот на крайности

Бившата репортерка в „Господари на ефира“ и доскорошна панелистка в предаването „На кафе“ – Ева Веселинова потвърди официално горещите слухове, които обикаляха светските среди напоследък.

Тя публикува снимка в профила си в Инстаграм, на която ясно си личи наедрялото бременно коремче.

Ева Веселинова

Твърди, че животът й е живот на крайности

Ето какво написа Ева Веселинова към снимката:
„Най-хубавият подарък тази година – вече понаедрял и оформен. Време е да споделя тази прекрасна новина! Вълнувам се много и съм щастлива, защото в мен бият ТРИ сърца. Животът ми винаги е бил много различен и необикновен. В него няма нищо случайно и излишно. Когато съм имала, съм имала всичко. Когато съм нямала, съм нямала нищо! Живот на крайностите! Не познавам „златната среда“. Дори в ролята на майка не ми е отредено да съм обикновена, защото Бог ме благослови ДВОЙНО. Живот и здраве след няколко месеца ще имаме близнаци! Душата ми е слънце.“

Гала поздрави бившата си колежка с коментар под снимката й, който гласи: „Евче, прекрасна новина!!! Честито!!! Бог да те пази! Благословени да сте“.

През септември тръгна слух, че Ева има връзка със семеен мъж, но тя отрече категорично. Към днешна дата за пръв път тя открехна завесата на личния си живот. „Не е женен, не е и продуцент, не е богат благодетел. От 2 години сме заедно и не го крия. Който ни познава, той знае за нас“, категорична е Ева Веселинова, пише glas.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар