Ирина Шейк заряза Вито Шанбел (Вижте как го пренебрегна – Снимки)

Гласувайте за статията

Свърши ли романа на топ модела с холивудския плейбой?

Онзи ден Ирина Шейк бе спипана от папараците докато се разхожда с дъщеря си Леа. Вниманието на всички обаче бе привлечено, не от това как изглежда красивата рускиня, а от това как се държи с приятеля си Вито Шнабел. Който случайно или не бе забелязан да прави крос около дома на младата майка.

Шейк обаче не реагира обичайно на срещата с търговеца на изкуства. Когато плейбоят се опита да я заговори, тя му обърна гръб и се отдалечи в друга посока.

Сцената изненада феновете на рускинята и те се питат какво може да се е случило между тях, че така тя да промени отношението си към него.

Ирина не обърна внимание на гаджето си и отпраши в друга посока
Снимки: Инстаграм

Отдавна феновете имаха предположение, че моделката се е разделила с приятеля си. На повечето от последните снимки на папараците Ирина позира или сама, или на разходка с дъщеря си. А благодарение на последните снимки на уличните фотографи  потребителите са убедени в своето предположение.

В началото връзката им се смяташе за сериозна, тъй като моделката запозна гаджето си с майка си и дъщеря си и често бяха забелязвани на разходка в парка заедно и изглеждаха като щастливо семейство.

Каква е причината да се разделят едва ли ще стане ясна някога. Всички знаят, че Ирина не обича да коментира личния си живот, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар