Хороскоп за 3 декември, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни

Днес нищо няма да успее да развали настроението ви. Добре е да споделите позитивният начин на мислене с някой близък, който ще ви помоли за съвет. Важно е да бъдете реалисти – няма как всичко да е перфектно в ситуацията му. Ще имате нужда от развлечение. Насладете се на хобито си.

Скорпион

Искате да пробвате нещо ново, но никой около вас няма да има време или желание за това. Не се отчайвайте – отделете това време за себе си и действайте. Ще ви хрумнат интересни идеи, които е добре да запишете. Ще се наложи да похарчите по-голяма сума, така че внимавайте с парите си.

Стрелец

Игнорирането на определен проблем не е решение. Дори и да не искате, важно е да се справите с него днес, за да не ви пречи през следващите дни. Ако се наложи да вземете решение и не може да се консултирате с някого, доверете се на интуицията си. Повече почивка ще ви бъде от полза.

Козирог

Днес е добре да останете организирани, затова проверявайте графика си често. Той ще претърпи някои промени, но вие ще успеете да се справите с многото си задачи. Не се преуморявайте. Погрижете се по-добре за здравето си, като си осигурите повече време за релакс.

Водолей

Някой на работното място ще се държи необичайно, което ще повлияе на настроението на всички. Не се отдавайте на негативни мисли. Опитайте да се справите възможно най-бързо със задачите си, за да тръгнете по-рано. Неочаквани срещи и разговори ще ви оттърсят от неприятното настроение.

Риби

Не позволявайте днес да ви въвличат в чужди проблеми и спорове. Това може да рефлектира негативно върху вас. Отдайте се изцяло на работата си, за да приключите по-рано и да имате възможност да се разходите и да помислите върху някои ситуации. Непредвиден доход ще ви зарадва.

 

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар