Хороскоп за 3 декември, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен

Въпреки, че не срещате никакви затруднения, нещо ви притеснява. Всичко ще бъде наред, ако не изпадате в крайности и мислите трезво. Обръщайте внимание на детайлите. Прекалено изнервени сте. Необдходима ви е по-голяма почивка, през която да преосмислите някои решения.

Телец

Денят ще е благоприятен за вас. Ще се наложи да проявите изобретателност, докато обяснявате нещо по-сложно на околните. Може спокойно да рискувате във всичко, което правите. Не се колебайте – отстоявайте позицията си и това, в което вярвате твърдо.

Близнаци

Подхождайте към всяка ситуация спокойно, за да избегнете конфликти. Ако нещо ви измъчва, обадете се на подходящия човек и споделете. Заедно ще успеете да намерите подходящо решение на проблема. Отделете повече време за почивка, както и за любимите си занимания.

Рак

Не прибързвайте със заключения или с взимането на решения. Каквото и да правите днес, обмислете внимателно как ще се отрази на вас и на околните. Имате нужда от развлечение. Излезте с приятели и се забавлявайте. Предстои ви интересно запознанство.

Лъв

Напрежението от дадена ситуация ще отмине само, ако промените гледната си точка. Замислете се за случващото се, за неговото значение за околните и бъдещите последствия. Ще намерите ново решение, която ще ви вдъхне позитивизъм. Развийте идеите си около това.

Дева

Ще се наложи да направите труден избор. Отделете колкото време ви е нужно, за да обмислите възможностите с техните плюсове и минуси. Ако имате нужда, посъветвайте се с близките си. Тяхното мнение ще ви помогне да намерите много добър вариант. Покана за среща ще ви изненада.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар