Тъщата на Рачков по-млада от него (Още пикантни разкрития)

Тъщата на Рачков по-млада от него (Още пикантни разкрития)
4 (80%) 2 votes

Рачков се уреди с млада тъща

Димитър Рачков може да се похвали с атрактивна тъща. Майката на любимата му Анита слага в малкия си джоб всяка 20-годишна дама. Очевидно този факт не е останал незабелязан от комика. Той изненада тъща си с парфюм за рождения й ден.

Вероятно това е било само акт на внимание от негова страна и няма други помисли. Факт е, че тъщата на комика е по-млада от него.

Зложелатели коментират, че вероятно Анита ревнува любимия си от своята майка. Но засега това са само слухове. Горещата блондинка не дава вид на жена, която се е притеснила от подаръка, който нейният любим е направил на майка й. По всичко личи, че изгората на комика е в перфектни отношения с родителката си.

По повод рождения ден на майка си, Анита написа трогателен пост в мрежата.

„Мамо, благодаря за всичко и най-вече за това, че когато греша, ми прощаваш и винаги си до мен. Благодаря за подкрепата“, написа блондинката в профила си, пише Марица.бг, позовавайки се на „България Днес“.

Според мълвата семейството на плеймейтката не одобрява избора й. Родителите на Анита не могат да преглътнат факта, че тя си е избрала мъж, който може да й бъде баща.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар