Тръпки ще ви побият от тези разкрития за живота на Даяна

Гласувайте за статията

Едва ли бихте искали да сте на нейно място

Със сигурност ще ви побият тръпки от разкритията, направени от бившия иконом на Даяна – Пол Бърел.

От думите му става ясно, че тя е живяла в истински ад. Повод за връхлетелите го спомени стана премиерата на новия сезон на „The Crown“, в който принцесата се играе от актрисата Ема Корин.

Даяна

Със сигурност не бихте искали да сте на нейно място

В ново интервю той разказа колко трудно е било за лейди Ди да се установи в Бъкингамския дворец, без подкрепата на съпруга си и помощта на други членове на кралското семейство.

„Спомням си, че срещнах срамежливо младо момиче, което се загуби в коридорите на замъка Балморал през 1980-та година. Аз бях на 22, тя – на 18. Върнах я в стаята й и тя помоли да остана и да разговарям с нея. Тя каза: „Кажи ми накратко какво става тук, просто съм объркана“.

„Няма набор от правила, няма никой, който да ви помогне. Просто трябва да се изкачите нагоре и да се надявате да срещнете добри хора“, каза Пол Бърел в „Lorraine“.
Той отбеляза, че още от първия ден на обречения си брак принцесата на Уелс усеща присъствието на Камила.

Никой не се интересувал от Даяна

Припомняме, че именно в нея Чарлз се влюбва още през младостта си. По-рано близък приятел на Даяна коментира шокиращото признание, което принцът направил в навечерието на сватбата.

Той даде да се разбере на бъдещата си съпруга, че не я обича. Даяна беше последната, която разбра за това. Семейството на Чарлз разбираше всичко перфектно. Принц Филип дори засегна тази тема в едно от писмата си до снаха си.

„С майка ми не одобряваме връзката между Чарлз и Камила и не можем да разберем защо той предпочете Камила пред теб“, казал херцогът на Единбург.
Той добавил, че Даяна е била романтично момиче, което очаквало любов, подкрепа и защита от съпруга си. Всички мисли на Чарлз обаче били насочени към друга жена.

„Тя нямаше подкрепа от любящ съпруг, никой не й каза, прави това или онова. Те не се интересуваха от нея. Тя стана жертва на хора, които не се интересуват от нея. Всички те са богове в своите царства и просто се грижат за себе си“, заключи Пол, пише marica.bg, позовавайки се на информация на tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар