Нещо страшно се случва с Юксел Кадриев

Гласувайте за статията

Проблемът изглежда е започнал още от началото на ноември

Новинарят на Би Ти Ви – Юксел Кадриев изправи на нокти колегите си с това, което му се случва напоследък.

Оказва се, че именно то е причината да не го виждаме напоследък на екран.

Юксел Кадриев

Проблемът изглежда е започнал още от началото на ноември

Водещият на новинарската емисия в bTV изглежда е поредната ни популярна личност, пипнала коронавирус, твърдят негови колеги от телевизията. Заради това и бившата му съпруга Бонка Георгиева-Ласло прибра при себе си в Сърбия 19-годишната им дъщеря Габриела. Тя в момента е първокурсничка по „Маркетинг“ в НБУ.

Още в началото на ноември 47-годишният Юксел Кадриев се появил в нюзрума с кашлица и хрема. Тогава здравословните му проблеми били запазени в тайна. Основната причина за това бил страхът бъдещите гости на медията да не се откажат да престъпят прага й, за да не се заразят.

От година и половина Юксел Кадриев върти тайна любов с 35-годишна гъркиня. Именно заради нея често пътува до Солуну, където тя живее, за да прекарват заедно почивните дни. Най-вероятно при някое от тези пътувания новинарят е лепнал заразата. Но е възможно да се е заразил и в телевизията. Там през октомври имаше доста болни негови колеги, пише „Уикенд“.

Припомняме, че Юксел Кадриев е поредният журналист, заразен с коронавирус. В началото на ноември и водещият на „120 минути“ Светослав Иванов съобщи, че е болен. Преди няколко седмици и журналистът от БНТ Георги Любенов обяви, че е пипнал вируса, макар да е бил без симптоми. С инфекция се оказа и Мариян Станков – Мон Дьо от Нова телевизия. Притеснен за здравето си той дори се разплака в ефира. Под карантина заради контакт с болен се оказа и водещата на „Преди обед“ Деси Стоянова, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар