Мариана Попова шокира всички с тези признания

Гласувайте за статията

Тя заяви готовност да направят тази крачка, ако се намерят спонсори

През последните няколко дни все по-упорито се шуми в публичното пространство за сватбата на Мариана Попова и Веселин Плачков.

Твърди се, че певицата и актьорът са решили най-накрая да чуят Менделсон след четири години любов и едно дете.

Мариана Попова

Тя заяви готовност да направят тази крачка, ако се намерят спонсори

Журналисти дори посочиха датата на предстоящата сватба и с колко гости ще си кажат заветното „Да“. До този момент влюбената двойка не даваше яснота за плановете си. Мариана Попова обаче все пак реши да проговори и да разкрие цялата истината за сватбата.

„Дори не сме го споменавали с Веско… Всъщност това е голяма измишльотина. Ако някой се реши да ни плати сватбата, която ще бъде много богата и пищна, и ще има много хора… защото нашата сватба не може да бъде скромна, само като си преброя колегите и той неговите, станахме много хора. Ако са готови да платят това събитие, ние сме готови още утре да се оженим. Ако искат да ни спонсорират – правим го“. Това заяви с свое тв интервю гласовитата певица.

Плачков така и не събира смелост да предложи брак на любимата си Мариана Попова. Запознати издават, че откакто им се роди дете нещата между тях не са никак цветущи. Други пък коментират, че семейството няма пари за сватба и това е основната причината, поради която все още не са се врекли във вярност пред Бог. Все пак мечтаят за голяма сватба с много колеги на Мариана, които да хванат микрофона и да пеят в тяхна чест, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар