Защо Мая Илиева не говори със свекърва си?

Гласувайте за статията
Майката на Георги Илиев не поддържа връзка със снаха си Мая Илиева

Майката на Главния – Венка Илиева, живее сама в панелна кооперация в Кюстендил – пише в. „Уикенд“. Леля Венка дори не е виждала двете деца, които покойният й син Георги Илиев осинови година преди да бъде застрелян – отбелязва изданието.

Днес Андреа и Криста са на по 17 години и са отглеждани от майка си Мая Илиева. Тийнейджърките учат зад граница и дори едва ли знаят български. Според съседи на Венка тя се разочаровала от снаха си още след убийството на Жоро. Тогава снахата не се съобразила с желанието на майката покойникът да бъде погребан до своя брат Васил Илиев, основателя на ВИС. След екзекуцията на Георги Илиев през 2005 г. вдовицата му кремира трупа и разпръсна праха в морето. Наследникът на ВИС все пак получи гробно място, но набожната му майка Венка и до днес не може да прости на снаха си това й своеволие.

Венка приела изключително тежко и любовната афера на Мая Илиева с варненския плейбой Николай Иванов-Шванца, която избухна няколко години след убийството на Главния. Според почернената майка вдовицата трябвало да пази репутацията на сина й, а и своята и да не се показва публично как интимничи с други мъже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар