Хороскоп за 2 декември, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни

Интересни идеи и планове ще заемат по-голямата част от деня ви. Някои ще можете да осъществите веднага, а за други ще трябва да бъдете търпеливи. Важно е да не се съмнявате в способностите си и да не се отказвате от започнатото. Постоянството ви позволява да успеете.

Скорпион

Успешен ден. За вас ще бъде лесно да направите добро впечатление – просто трябва да се държите естествено. Дори тези, които не са приемали друга гледна точка, ще се вслушат в думите ви. Ще получите информация, която скоро може да ви бъде от полза. Вечерта посветете на семейството си.

Стрелец

Денят е добър за провеждане на важни разговори. Може да обсъждате както бизнес, така и лични проблеми. Дори в разгорещени спорове, ще защитавате своята гледна точка спокойно и твърдо и  ще убеждавате без да нараните никого. Неочакван приход ще ви зарадва.

Козирог

Очаква ви спокоен ден, който може да посветите на себе си. Непланирани, но изгодни покупки ще ви доставят удоволствие. Не прекалявайте с харченето на пари. Не пропускайте възможността да прекарате известно време с човек, за когото сте чували интересни неща.

Водолей

Не всичко, с което се захванете ще бъде лесно, но ако сте търпеливи и упорити, със сигурност ще се справите с тях. Днес ще намерите отговори на много от въпросите, над които се замисляте напоследък. Някои събития ще тласнат мислите ви в неочаквана посока. Денят е подходящ за възстановяване на стари връзки. Добра новина ще бъде повод за семейно събиране.

Риби

Денят ви няма да е от най-приятните. Постоянно ще трябва да се справяте с трудности. Ще възникнат и по-сериозни проблеми, за които ще се наложи да потърсите помощ. Денят не е подходящ за сключване на сделки. Среща с приятели ще ви зарадват и успокоят.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар