Горещи разкрития за живота на Владимир Михайлов (Денис Топал от сериала „Братя“)

Горещи разкрития за живота на Владимир Михайлов (Денис Топал от сериала „Братя“)
4 (80%) 3 votes

В реалния живот е далеч от ролята на прелъстител и сериен разбивач на женски сърца

Владимир Михайлов (Денис Топал от сериала „Братя“) се оказа новата кинозвезда.

Той бързо успя да пробие в челните позиции на класациите за актьори секссимволи у нас, редом до Асен Блатечки, Калин Врачански и Юлиан Вергов.

Актьорът, когото гледаме в ролята на Драго в сериала „Братя“ по Нова телевизия, в реалността е далеч от образа си на сериен разбивач на женски сърца и прелъстител.

Владимир Михайлов

Владимир Михайлов със съпругата си

Владо е щастливо женен за съпругата си Миша, с която имат три деца – две момчета и едно момиче. Миша също е творец по професия и душа, занимава се с музика и свири виртуозно на цигулка.

Всъщност с Владимир Михайлов са заедно не само в живота, но и на сцената. Малцина знаят, че екранният Драго от „Братя“ е всестранно развита личност. Освен с актьорска игра се занимава професионално и с музика. Двамата със съпругата му са част от музикална група, на която той е и солист.

Гласовите му данни са толкова големи, че дори го отвеждат на сцената на конкурса „Евровизия“. Там представя България през 2018 г. заедно с още четирима български певци. В арт средите е известен с многобройните си роли в Музикалния театър и участията си в някои от най-гледаните и популярни мюзикъли. Сред тях са „Зоро“, „Исус Христос супер звезда“, „Фантомът на операта“, „Мамма Миа“, „Клетниците“.

Владимир Михайлов

Семейството на Владимир Михайлов

Играе и пее блестящо, при все, чее не е завършил актьорско майсторство или музикална академия

Любопитното е, че рокаджията не е завършил актьорско майсторство или пък музикална академия, но играе и пее блестящо.
Преди звездата му да изгрее за масовата публика в България чрез кримката „Братя“, Михайлов пробива първо Холивуд. Актьорът се е снимал в над 70 чуждестранни филма, има участия и в родни кино продукции като „Възвишение“.

Едва ролята на мафиота Драго обаче го превръща в мегазвезда. Заради нея той променя кардинално и визията си. Дълги години се носи с дълга коса и къдрици. С тях обаче се разделя по време на снимките на сериала, за да може да се въплъти напълно в героя си.

С другата голяма звезда на „Братя“ – Калин Врачански, се познават бегло преди старта на снимачния процес. Работата ги сближава и наистина се превръщат в братя по душа.
Децата на Владо са голямата му гордост и най-големите му фенове.

Те също са наследили безкрайния му списък с дарби. 13-годишната му дъщеря вече пее в доста оперни и балетни спектакли. Големият му син, който е на 15 години, е гимназист в училището по фотография и полиграфия. Занимава се и с графичен дизайн почти професионално.
Най-малкият наследник на актьора е на 7 годинки, посещава уроци по пиано и пее страхотно като баща си, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар