Джулия Робъртс се изложи с космати подмишници (Вижте снимки, от които звездите се срамуват)

Гласувайте за статията

Хубавата жена не иска никога да си спомня тази срамна снимка

Джулия Робъртс, която се слави като безупречна холивудска красавица има някои лоши снмки. Например на премиерата на Нотинг Хил през 1999 г. актрисата показа на фотографите косматите си подмишници.

Дълго време тази стъпка на актрисата се възприемаше като жест на феминизъм, но в скорошно интервю Джулия най-накрая изясни ситуацията. „Мисля, че просто не съм преценила правилно дължината на ръкава“, каза тя и подчерта, че не е мислила  да става звезда на вечерта.Това обаче не я оправдава, че забравила да се погрижи за перфектния си външен вид.

Джулия Робъртс
Снимка: Getty Images

И ако за Хубавата жена звучи шокиращо да има такова фото, то за Бритни Спиърс да има срамни снимки никак не е очудващо.

Бритни Спиърс
Снимка: Getty Images

„Плешивите“ снимки на поп принцесата несъмнено са влезли в историята на световния шоубизнес. След продължителна депресия и труден период от живота си, Бритни отиде във фризьорски салон, взе машинаката и без колебание подстрига къдриците си.

По това време журналистите я следваха по петите, благодарение на което неуспешните снимки на звездата веднага станаха публични. Певицата определено няма да включи тези кадри в семейния си албум …

Лолита Милявская
Снимка: graziamagazine.ru

През 2017 г. Лолита Милявская направи концерт на фестивала Heat в Баку и стана главният герой с появата си  в полупрозрачното си боди. Тогава Лолита каза: „Искам да остана единствената дебела жена на нашата сцена“. Снимки от събитието, разбира се, веднага изтекоха в интернет и потребителите на мрежата  започнаха да сравняват звездата с главния герой от анимационния филм  „Моана“, предават от graziamagazine.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар