Братът на Росен Плевнелиев с драматична изповед за…

Гласувайте за статията

Твърди, че на първо време чаша хубаво кафе с шоколад му идва много добре

Братът на Росен Плевнелиев – Румен направи драматична изповед.

Оказва се, че той се е превърнал в поредната жертва на коварния коронавирус.

Преди дни той се оплака пред приятелите си в социалната мрежа Фейсбук, че е паднал в капана на COVID-19.
„И аз от днеска съм с температура 38,5 и втрисане… И да видим дали е този гаден вирус… че преди няколко дни ходих на зъболекар и там е единственото място, дето може да го зацепя…

Росен Плевнелиев

Твърди, че на първо време чаша хубаво кафе с шоколад му идва много добре

То и Алекс (бел. ред – синът му) имаше някакви симптоми, но му мина, ама казва ли ти някой… При децата върви по-леко…“, написа Румен. Той се е карантинирал заедно със съпругата си и най-малкия си син Алекс в своето жилище в София.

Те се нанесоха в мезонета с огромна покривна градина с изглед към Витоша съвсем скоро. Именно дворът, който си спретнаха сами на покрива на сградата, която обитават, бил тяхното спасение в тежките и досадни дни на изолация.

Категоричен е, че болест се бори с добро настроение и оптимизъм, а не със страх

„На първо време – чаша хубаво кафе с шоколад ми идва много добре… особено на такъв припек… с добро настроение се бори всеки грип, останалото е божия работа… Снощи не бях добре, ама днеска съм супер… Е, знам, че тоя гаден вирус е много изменчив, ама ще го изиграем някак“, пише още братът на Росен Плевнелиев за състоянието си.
Той е добавил и снимка, на която се вижда, че събира витамин D на своята панорамна тераса. Приятелите му се надпреварваха да му пожелават бързо възстановяване и се възхитиха на положителната настройка, с която бори коронавируса.

„Болест се бори с оптимизъм и с добро настроение, а не със страх. Така че, да се надявам, дори да е тя с божията помощ, ще се пребори. Най-важно е човек да е позитивно настроен“, добавя още братът на Росен Плевнелиев.

Оказва се, че вирусът и предпазните средства, които са задължителни за всички, не са се отразили добре на сина на Румен.
„Децата вече питат – кога ще бъде като по-рано? А нищо не можем да им кажем… Добре поне, че Алекс мина онлайн, та да не се притесняваме… Иначе ходят в училище с маски, той пък е алергичен, кашля от маската, изобщо катастрофа.
Тази пандемия разказа играта на целия свят, почти на всички видове бизнес. Уикендите не ходим никъде, няма хотели, няма спа, няма концерти, няма нищо… Да видим докога и как ще изкараме така…“, жалва се още Румен Плевнелиев, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар