Мариана Попова втрещи: Търся спонсор за сватбата си! (виж тук)

Гласувайте за статията

Мариана Попова втрещи зрителите в „На кафе“!

Поп певицата Мариана Попова иска сватбата й да бъде много пищна и с минимум сто души, но все още не е намерила спонсор, за да реализира голямото събитие.

Мариана Попова

Мариана Попова тотално втрещи всички

Това изтърва устатата брюнетка, която от доста време се спряга, че е нетърпелива да каже „да“ пред олтара на възлюбения си – Веселин Плачков. До момента актьорът обаче не й предлага брак, а тя пък увърта пред медиите, че това не е толкова важно за нея.

„Дори не сме го споменавали с Веско… Всъщност това е голяма измишльотина“, отсече пред Гала в „На кафе“ Попова, но все пак отвори вратичка за дългоочакваното събитие в личен план.

„Ако някой се реши да ни плати сватбата, която ще бъде много богата и пищна, и ще има много хора… защото нашата сватба не може да бъде скромна. Само като си преброя колегите и той неговите, станахме много хора. Ако са готови да платят това събитие, ние сме готови още утре да се оженим.

Ако искат да ни спонсорират – правим го“, недвусмислено обясни изпълнителката, която неотдавна се преквалифицира в учител в музикалната си школа.

Припомняме ви, че още преди четири години Мариана Попова получи публично предложение за брак от тогавашната си половинка Ханес. Това се случи по време на участието й във Вип Брадър.

Тогава певицата каза “да” на италианеца, но сватба така и нямаше. Дали ще се намери спонсор, за да сбъдне интимната мисъл на нахаканата звезда – времето ще покаже.

Източник: hotnews.bg

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар