Астролог направи кошмарна прогноза за 2021 година

Гласувайте за статията

Предстоят доста тежки времена

Астрологът и езотеричен анализатор Красимир Куртев направи кошмарна прогноза за 2021 година.

Той е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ.

След като на 25 ноември 2020 г. Сатурн се настани в квадрат с Уран, сложи началото на неочаквани икономически кризи, финансов срив, висока безработица водеща до бедност, трудности от всякакъв характер, социално недоволство и вълнения, и множества протести.

астролог

Предстоят доста тежки времена

От 26 ноември 2020 г. е започнал съвпада на Марс с Уран. Очаква се пиковата мощ да стартира от 20 януари 2021 г. с крайна дата 13 февруари 2021 година. Това опасно енергийно събитие ще даде възможност за втора вълна от коронавирусни инфекции, която може да бъде по-лоша от първата.

Най-вероятно ще се стигне до ескалация на глобално социално напрежение и нарастване на протестите от всякакъв характер. Прогресиращата прецесия на Марс и навлизането на Уран във Водолей ще се повтори през 13 април 2023 година.

Ето датите, на които известният астролог предвижда бурни вълнения, катаклизми и хаотични промени в икономически, политически и болестотворен план:
Януари: 17 и 20;
Февруари: 13,17 и 21;
Март: 26;
Април: 15 и 23;
Май: 14 и 23;
Юни: 5, 14 и 22;
Юли: 13 и 29;
Август: 19;
Септември: 27;
Октомври: 8 и 11;
Ноември: 10;
Декември: 11 и 24;

Според моите изчисления годината на новата Ера е активна от 2012 година на 25 ноември. Тази Ера бих могъл да я окачествя като Ерата на голямата Революция. В момента преживяваме поредната революция и този път революцията абсолютно започва от нас. Сиреч какви са нашите дела като факт, защото до днешна дата ни бе предоставена възможността да се грижим за себе си.

Това обаче не се случи. Периодът 2021 – 2022 година е последният изпит за човечеството да влезе във вибрациите на вселенските закони. Преминаваме към по-състрадателна фаза. Трябваше да осъзнаем, че благоденствието е в духовен план, а не в материален. Предстои и да получим нова информация, която може да бъде извадена на бял свят.

Периодът 2021 – 2022 година е последният изпит за човечеството

Когато осъзнаем, че нашият свят не е черно-бял, ние ще започнем да откриваме всички нюанси на сивото, които винаги са били там – Горе.

Мнозина считат, че 2021 година е с вибрация на числото 5, ала бих ги разочаровал, защото настъпващата година е с вибрация на числото 3 – (2020 година е с вибрация на числото 9. Това означава край на един период и началото на нов такъв, посочва известният астролог.

Разбира се, това е числото на светата троица, тоест от нас се изисква повече смиреност, осмисляне на нещата и примирение. Бих желал ясно да подчертая, че от 2018 година до 2025 година човечеството попада в библейските седем гладни години. Ала както вече подчертах по-горе Ерата на Водолей предизвиква революции след революции.

Вкратце повече духовност и по-малко насърчения към материалното. Принципът на Вселената за вземането и даването ще бъде крайъгълен камък от 2021 до 2023 година. В случай, че не го спазим Ерата на Водолей ще бъде като преддверието на Ада. Тоест трудно ще се адаптираме към новата Ера.

Предстоят изключително тежки природни бедствия и икономически трусове през 2021 година. Финансово светът ще влезе в ритъм едва след 2030 година.

Астрологът вещае още, че въздействието на COVID-19 ще започне да намалява още този декември и ще продължи през целия януари 2021 година. Това обаче не изключва, какви мерки ще предприемат тези, които контролират обществата в световен мащаб.
Той твърди, че оттук насетне до трето поколение човечеството ще заживее с всички видове коронавируси, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар