Йоана Буковска изтрещя тотално

Гласувайте за статията

Очевидно се е взела много на сериозно

Мнозина твърдят, че актрисата Йоана Буковска е изтрещяла тотално.

На това твърдение ги наведе отчаяният й ход да припечели някой лев по време на кризата.

Звездата от „Дунав мост“, е измислила как да си докарва допълнителни доходи. За никого не е тайна, че актьорската й работа в момента не й носи никакви дивиденти.

Йоана Буковска

Очевидно се е взела много на сериозно

Тя бе сред първите, които пропищяха за затварянето на театрите и свалянето на представления още в началото на извънредното положение през пролетта.

От седмица насам Йоана Буковска предлага иновативна услуга, изразяваща се в поздравително видео от нейно име към вас, вашите близки или приятели. За какъвто и да било повод, тя записва с телефона си поздрава и ви го изпраща.

Дотук добре, но както сами се досещате това се случва срещу заплащане. Именно безобразно високата тарифа на Йоана Буковска е скандализирала хората. Тя иска „скромната сума“ от 399 лева.

Непосилната цена обяснява защо все още никой не си е поръчал личен поздрав от нея. Част от почитателите й пък не крият възмущението си от нейната неадекватно висока самооценка.

Сумата за услугата е изключително висока

„Сигурно и Мерил Стрийп не взема толкова за 30-секундно видео“, дивят се те. Екранната Виолета Захариева от „Откраднат живот“ все още беснее за пропадналото й национално турне, в което трябваше да играе моноспектакъла си в 15 града.

След като ангажиментите пропаднали, тя дори се поколебала дали да не започне работа като продавачка в столичен мол, тъй като получила подобно предложение от свои познати.

„С моята квалификация и изграждане през годините, естествено, че мога да работя като продавачка, но тук става дума за културата. Тя оцелява напук вече 30 години, но когато ти се забрани да работиш, това вече я доближава до смъртта. Имам чувството, че времето се е разделило на две – да, пролетта избухва, сезоните се сменят, имаш чувството, че времето минава. Но реално времето е спряло, само като видиш афишите на театрите, и то е спряло от март месец“ гневи се Буковска.

За да скалъпи семейния бюджет, тя решила да се откаже от родната си къща в Габрово и я сложила на тезгяха. Веднага се появили купувачи, които я взели. Йоана останала доволна, защото изкарала добра сума от сделката.

Все пак у нея останало огорчение, защото мечтаела да успее да я реставрира. През годините обаче, тя така и не успяла да задели достатъчно пари, за да го стори, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар