Антон Хекимян стана за смях

Гласувайте за статията

Журналистът на bTV бил много доволен от резултата

Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви – Антон Хекимян стана за смях.

Това се случи, след като изтрещя на тема разкрасителни процедури. Журналистът, който често става обект на нападки в социалните мрежи, този път направо изби рибата с действието си.

Антон Хекимян

Журналистът на bTV бил много доволен от резултата

Онлайн потребители го засипаха с подигравки, след като стана ясно, че 36-годишният Антон Хекимян е залитнал здраво на тема суета. Оказва се, че той редовно се подлага на инжектиране на ботокс в лицето.

Антон Хекимян се доверил на една от най-известните дерматоложки в столицата. Цената на процедурата е 600 лева за цяло лице. Трайността на ботокса, който глади бръчките като ютия, е около 3-4 месеца, пише „Уикенд“.

Журналистът на bTV бил много доволен от резултата, но не искал на работното му място да се шушука, че се е подложил на естетическа корекция, присъща по-скоро на представителките на нежния пол. Колегите му и без това често го вземали на подбив заради прекалената му суетност.

„Понякога ми казват вместо Хекимян, Нарцисян. Празнувам имен ден и на Антоновден, и на Цветница, защото съм нарцис“, признава си журналистът.
Водещият на „Тази сутрин“ всеки ден публикува свои снимки в социалните мрежи. Арменецът често пускаше снимки от фитнес залата, където тренираше. От страх да не лепне коровавирус
Обаче отдавна е изоставил посещенията в залата, пише show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар