Коцето разкри през сълзи, че…

Гласувайте за статията

И двамата вече са в добро здраве

Попфолк певецът Коцета направи разкритие през сълзи.

Припомняме, че той също беше попаднал под ударите на коварния COVID-19. Тези дни обаче си направи нов тест, който показа отрицателен резултат.

Константин определи деня като „един от най-щастливите“ му. Причината за това обаче не е защото той вече е здрав, а защото един от най-любимите му хора вече е в добро здраве.

Коцето

И двамата вече са в добро здраве

Става въпрос за бащата на Константин, който също бе покосен от коронавируса. Дори се наложи да лежи за известно време в болница, а състоянието му бе доста тежко.

Добрата вест Коцето съобщи в личния си профил. Като потвърждение на думите си, той публикува видео „Преборихме лошото“, на което е заедно с баща си.
„Потвърдено! Преборихме лошото!“, отбелязва той, пише zajenata.bg.

Припомняме, че певецът се срещна два пъти с коварния вирус. И двата пъти той се оплака, че го кара доста тежко. Това е поредното доказателство, че хората, изкарали веднъж вируса, не могат да са спокойни, че няма да ги повтори. Напоследък все по-често специалистите посочват, че не всеки организъм е способен да изгради имунитет срещу коварния вирус. Ако пък изгради такъв, то той не е вечен, а е в рамките на едва няколко месеца.

Все още остават доста разнопосочни мненията за ваксината. Тези дни обаче премиерът Бойко Борисов увери, че тя ще е доброволна, а не задължителна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар