Ясновидката на Андреа с шокиращо пророчество за пандемията

Ясновидката на Андреа с шокиращо пророчество за пандемията
5 (100%) 1 vote

Ясновидката на Андреа предсказа пандемията още преди две години

Ясновидката Здравка Атанасова, която е част от „Академията“ на Наталия Кобилкина, предсказа пандемията още преди две години.

Гадателката работи с редица популярни личности. Андреа е една от известните личности, които й се доверяват.

Фолкпевицата не крие този факт и споделя, че благодарение на Здравка успява да подреди живота си и да направи правилните избори.

За нея гадателката казва, че тя е изключително сериозна и дълбока личност.

„Много начетена и уравновесена, добра душа е“, допълва Здравка и споделя, че е отказвала да работи с редица други фолкпевици.

Атанасова разказва, че многократно е била търсена от певици, желаещи да навредят на колежките си. Ясновидката, която гадае с измирските карти „Десте“ е категорична, че не би навредила на никого.

Тя е категорична, че с мислите си ръководим своя живот, създавайки нова реалност.
Две години преди пандемията Здравка и нейната учителка Мара Меймаридис предсказват това, което се случва днес.

По време на обучителен семинар, на който присъстват 19 души, по време на медитация всички виждат числото 19, вещаещо много смърт и страдание.

Още тогава Мара заявява, че ни очаква Трета световна война, която ще се нарича „Война-19“. Две години по-късно учениците й свързват това пророчество с коронавируса.

Здравка Атанасова е категорична, че няма да свърши скоро тази пандемия и това е уникален световен бизнес, от който много хора печелят.

Тя призовава да не се страхуваме, защото страхът привлича още повече страх, пише Хотарена, цитирайки казано от ясновидката.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар