Огромно напрежение зрее в БНТ

Гласувайте за статията

Очертава се сериозна криза

По всичко личи, че в БНТ зрее огромно напрежение заради лицата на новинарските емисии.

В нюзрума текат постоянни битки кой да чете новините и да се превърне в титуляр. Това се случва, след като водещата на „По света и у нас“ по БНТ – Филипа Иванова се оттегли.

Тя липсва от екрана след като наскоро се омъжи и веднага след това стана ясно, че очаква дете.

БНТ

Очертава се сериозна криза

Блондинката бе сред най-харесваните от зрителите водещи, откакто Радина Червенова се пенсионира. Филипа успя да заеме мястото й и да се превърне в титуляр. Сега обаче настава нова криза, тъй като в нюзрума няма достатъчно подготвена водеща или пък такава, която да се харесва на всички зрители.

„Филипа, освен че е красива, не се натрапва нито визуално, нито с интонации, държи се дискретно и професионално и добре си пасва с екранната си половинка Спас Кьосев“, коментират в нюзрума.
Не можело обаче да се каже същото за нейната заместничка Аделина Радева.
Оказва се, че зрителите не харесват нейното отривисто говорене. Поради тази причина се налага ръководството да мисли за нов вариант са половинка на Спас Кьосев. Още повече, че Радева дойде от Нова тв, където си партнираше с Виктор Николаев, за да е шефка и да се занимава с менажиране на екипа, а не да стои до късно на екран.

Самата тя също приемала воденето на новините като крачка назад, заради което напрежението в нюзрума нараствало още повече. Радева се съсипвала от работа от зори до мрак, за да запълва всякакви дупки не само в новините, но и в публицистичните предавания,.

Колегите й вече сериозно се тревожат да не закъса със здравето. Нито едно от по-младите лица обаче до момента не показвало достатъчно добри качества, за да заеме титулярно място в новините.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар