Деси Цонева е неузнаваема в този си вид (ФОТО)

Гласувайте за статията

Очевидно липсата на медийни изяви е укротила суетата на чаровницата

Несъмнено Деси Цонева е от дамите, които често залагат на промяна на визията.

Репортерката Деси Цонева изненада последователите си в социалната мрежа неделно. Всички сме свикнали да я виждаме с грим и прическа, но този път тя се показа в различен вид.

Деси Цонева

Очевидно липсата на медийни изяви е укротила суетата на чаровницата

Бившият кадър на „На кафе“ загърби суетата и се показа без капка грим.
„В неделя съм без грим, филтър и изисквания. В неделя не искам да има нищо фалшиво!“. Това написа под снимката си дъщерята на журналиста Димитър Цонев.

Паметливи припомнят, че това не е сефтето на лудетината. Още лятото Деси Цонева направи същото упражнение. Тогава тя получи адмирации за това как изглежда, шушука „ХотНюз“.

Очевидно липсата на медийни изяви е укротила суетата на чаровницата. Поради тази причина, тя продължава да демонстрира непукизъм с усмивка.
Повечето потребители на Фейсбук и тогава и сега отбелязаха, че брюнетката определено е неузнаваема и почти не може да се разбере, че е тя, пише pik.bg.

Няма никакво съмнение в това, че наследницата на покойния журналист Димитър Цонев умее да предизвиква вниманието. Понякога промените във визията й са доста дръзки и няма начин да остане незабелязана. В едно от превъплъщенията й тя до такава степен не приличаше на себе си, че вероятно и на най-близките й хора би им било трудно да я разпознаят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар