Мелания Тръмп пише мемоари (Какво ще разкрие?)

Мелания Тръмп пише мемоари сн. Инстаграм
0

Мелания Тръмп разказва за живота си в Белия дом?

Мелания Тръмп скоро официално ще стане „бивша Първа дама“, след като с Доналд Тръмп напуснат Белия дом. От няколко години се носят слухове, подлагащи на съмнение семейния съюз между Доналд и Мелания.

Според много хора двамата са заедно и поддържат идеята за стабилния си брак, само заради дълга си пред държавата. Но предвид загубата на Доналд Тръмп на президентските избори срещу Джо Байдън, двамата вече не са облигирани да държат фронта.

Вътрешни източници наскоро пуснаха информация към медиите, в която се твърди, че Мелания няма търпение да напусне Белия дом и да подаде молба за развод, защото вече не издържа да бъде до Доналд.

От друга страна г-жа Тръмп е изключително сдържана и изобщо не дава повод за подобни спекулации. Дори напротив, тя е свикнала подобни неща да се обсъждат непрекъснато по неин адрес.

Сега стана ясно, че Мелания пише мемоари, в които най-накрая ще разкрие своята версия за живота си като Първа дама, като жената до Доналд Тръмп и изобщо за преживяванията си в Белия дом.

Според източниците това решение е напълно подкрепено от съпруга й. Доналд Тръмп твърди, че така Мелания ще има възможността да разкрие цялата истина за всички неща, за които останалите само сме могли да гадаем.

Мелания Тръмп пише мемоари сн. Инстаграм
Мелания Тръмп пише мемоари сн. Инстаграм

Преди две години Мишел Обама издаде своите мемоари, а успехът от книгата бе просто оглушителен. Само за пет месеца бяха продадени 10 милиона копия, предават от eva.bg. Дали това ще се случи и с мемоарите на Мелания Тръмп? Предстои да видим. А само преди няколко дни Мелания посрещна и коледното дърво в Белия дом. И въпреки слуховете, че не обича Коледа съпругата на Доналд Тръмп заяви, че няма търпение да започне с украсяването.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.