Ковид-19 и в семейството на Росен Плевнелиев

Ковид-19 и в семейството на Росен Плевнелиев
5 (100%) 1 vote
 Ковид-19 не подмина и семейството на Росен Плевнелиев
Коронавирусът не подмина и семейството на Росен Плевнелиев.
Братът на бившия президент Румен падна в капана на опасната зараза.
Преди няколко дни той сподели в мрежата, че е с температура 38,5 и втрисане.
„И да видим дали е този гаден вирус… че преди няколко дни ходих на зъболекар и там е единственото място, дето може да го зацепя… То и Алекс (бел. ред – синът му) имаше някакви симптоми, но му мина, ама казва ли ти някой… При децата върви по-леко…“, написа Румен Плевнелиев.
Веднага след проявата на симптомите той се карантинирал заедно със съпругата си и най-малкия си син Алекс в своето жилище в София.
Наскоро семейството се премести в мезонет с огромна покривна градина с изглед към Витоша. Дворът на покрива е тяхното спасение в тежките дни на изолация.
В началото на тази година братът на Росен Плевнелиев се сблъска с друг здравословен проблем. След като пренесе над 120 тежки саксии до 9-ия етаж на сградата, в която са новодомци, той трябваше да се бори с разтегнато сухожилие на ръката. Румен Плевнелиев претърпя болезнена операция.

Със своя брат Росен той е в добри отношения, въпреки че двамата да не прекарват много време заедно. Но когато има повод семействата винаги се събират. Румен и съпругата му се разбират много добре с  Деси Банова. Преди месеци тя бе специален гост на абитуриентския бал на големия му син, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар