Горещ слух за Мария Илиева

Горещ слух за Мария Илиева
5 (100%) 1 vote

Горещ слух за Мария Илиева

Мария Илиева категорично опроверга твърденията, че е бременна. Но с разкритието си тя потвърди слуховете, че е надебеляла.

Но истината е малко по-различна и не е точно такава, каквото изглежда. Още в началото на есента изпълнителката споделила пред свои близки, че е бременна. Тя дори отказала няколко ангажимента заради бременността си.

Мълвата гласи, че изпълнителката на „Видимо доволни” е загубила нероденото си дете, пише Хотарена, позовавайки се на „Уикенд”.

От години Илиева има проблеми с килограмите. Тя постоянно се подлага на диети. Но за съжаление те рядко имат дълготраен ефект при нея.

Певица, която навърши 42 години, многократно се е оправдавала с факта, че най-важни са музикалните качества, а не размерът на задните части.

Факт е, че снимките, които споделя, са обработени и на тях тя изглежда доста по-различно, отколкото на живо. С просто око се вижда, че в действителност певицата е по-пълна с поне 15 кг.

Още една нейна колежка споделя снимки, които нямат нищо общо с действителността. Андреа постоянно залива мрежата с обработени фотоси и това никак не се харесва на последователите й. Тя не крие, че при нея качването на килограми се дължи на здравословен проблем, който се отключил след раздялата с Кобрата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар