Глория проговори за миналото си

Глория проговори за миналото си
5 (100%) 1 vote

Очевидно Глория често препрочита биограгичната си книга „До последната усмивка”

Глория проговори за миналото си. Миналата събота тя публикува своя снимка, на която позира с автобиографичната си книга в ръка. Певицата сподели, че си дава сметка колко истории е разказала и колко е забравила да спомене.

Глория споделя, че едва сега осъзнава в каква вихрушка е била през всичките тези години и това, че не се е страхувала от нищо, видя Хот арена.

„Всъщност човек, който е тръгнал от нулата, няма как да го е страх! На моменти се натъжавам, на моменти се развеселявам с този луд, щур мой живот, който обожавам! Само да съм здрава, аз и близките ми – ако знаете, какви планове имам още?!“, сподели още изпълнителката.

Глория добави, че при нея водещ е стремежът към учене и надграждане, продължаването напред, въпреки трудностите. Тя е категорична, че това е пътят към успеха.

„Да носиш позитивното в себе си – гордея се с това мое качество! И не се извинявам за това, че съм себе си. Да се стремя да се обграждам с хора, с които говорим на един език и гледаме в една посока… И как хора, които нямат полза от теб, сами отпадат от живота ти – няма какво да вземат и не си им удобна!“, споделя примата на попфолка.

Глория допълва още, че е типичен Рак с асцендент Скорпион и за нея това е перфектната комбинация.

„Иначе не бих оцеляла!“, категорична е изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар