Поли Гергушева стана майка, но съдбата й поднесе голяма изненада

0

Поли Гергушева стана майка

Поли Гергушева вече е майка. Чаровната блондинка прегърна първородната си рожба. Съдбата й поднесе голяма изненада покрай най-щастливия миг в живота й. Бившата водеща на предаването „Култ” по Би Ти Ви Поли Гергушева роди син, вместо дъщеря.

Тя очакваше женска рожба, според лекарите. Но роди син във вторник.

Очевидно дори и при наличието на най-добрата съвременна техника за изследвания лекарите понякога допускат грешки в определянето на пола на бебетата. Те казали на бъдещата майка да се готви за дъщеря.

Но във вторник тя даде живот на първородния си син. Малкият носи името на баща си – Борис Мечкуев младши. Бебето се е родило с тегло почти 3 килограма и височина 48 сантиметра.

Борис се появи на бял свят дни след като и друга водеща от Би Ти Ви роди първо дете – Николета Маданска. Следващото бебе, което ще проплаче в телевизията, е това на Петя Дикова. То ще е второ за нея и мъжа й Илиян Любомиров, пише Хот арена, позовавайки се на Уикенд.

В живота на Николета Маданска се задава още едно щастливо събитие. Тя много скоро ще мине под венчилото със своя любим Венелин Петков.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.