Мари кара тежко коронавируса

Мари кара тежко коронавируса
5 (100%) 2 votes

Щерката на Гала кара изключително тежко коронавируса

Щерката на Гала закъса със здравето. Преди положителния тест за коронавирус, тя също имаше здравословен проблем. Миналия месец Мари изкара тежка настинка. Но този път проблемът й е по-сериозен.

Чаровната брюнетка закъса със здравето. Малко след като Гала се излекува, стана ясно, че и щерка й е с коронавирус. В момента младата дама се лекува в домашни условия. Тя все още не е стигнала до болница. Но споделя с последователите си в социалната мрежа, че при нея вирусът протича тежко.

Мари се чувства зле и има моменти, когато трудно става от леглото. Гала, която вече се излекува и няма опасност да се зарази отново, се грижи за нея. Веднага след положителния тест Мари се прибра у дома.

Младата дама е изключително притеснена, защото освен всички известни симптоми като температура, кашлица и главоболие, при нея се е проявил и още един неприятен симптом.

Тя е забелязала и други неприятни последици от коронавируса. Мари твърди, че кожата на ръцете й се е сбръчкала. Тя изглежда като старица. Щерката на Гала дори приложи снимка.

„Все едно остарявам преждевременно!”, оплаква се Мари в мрежата и пита дали някой друг има нейния проблем, пише Хотарена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар