Децата на Камила получават кралски титли (Вижте полусестрата и полубрата на принцовете Уилям и Хари – Снимка)

Гласувайте за статията

Уилям и Хари имат брат и сестра малко известни на обществеността

Децата на Камила получават кралски титли. Макар, че за мнозина може да звучи невероятно от самото начало, че британските принцове Уилям и Хари имат полусестра, това наистина е вярно. И не само това, но кралските братя имат и полубрат. Това са деца на Камила Паркър-Боулс от първия й брак, 42-годишната Лора Лопес и 45-годишният кулинарен критик Том Паркър-Боулс, а според съобщенията скоро трябва да получат кралските си титли.

Херцогинята на Корнуол с дъщеря си и сина си

А именно, въпреки че принадлежат към род от хора с обикновен произход, предвид факта, че техният втори баща, 71-годишният принц Чарлз, скоро трябва да стане британски крал, известна медия обяснява, че се носят слухове, че едно от първите му решения в кралството ще бъде да даде титла на децата от първия брак на херцогинята. Въпреки че това не е потвърдено официално, същата медия цитира и връзката на Лора с кралската линия, която има благодарение на нейния съпруг, бившият модел Хари Лопес, който сам е кралски потомък, предават от popara.mk.

Между другото, въпреки че сега са в страхотни отношения, докато растат, синовете на принц Чарлз и децата на Камила Паркър-Боулс много често преди са имали разногласия и спорове.  Както веднъж казва източник, близък до семейството, принц Уилям и Лора постоянно се караха кой е виновен за нарушените отношения в семейството.Уилям обвинявал Камила, а сестра му Чарлз.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар