Славена Вътова лъсна в садо-мазо дрешки в ефир

Стилистите на "България търси талант" изгубиха всякакво чувство за мярка в тоалетите на Славена Вътова. След като през изминалия сезон на шоуто тя се разхождаше пред камерите почти по бельо, в следващия ще излиза на сцената, облечена в садо-мазо дрешки.

Неподходящо облекло

Преди дни от Би Ти Ви разпространиха снимки от записите на шоуто, които вече започнаха, макар че ще ги излъчват чак напролет. От тях става ясно, че най-младата членка на журито - бившата Мис България Славена Вътова, е заложила за първите предавания на облекло, което е по-подходящо за филм за възрастни. Силиконовите й гърди са прибрани в черен кожен сутиен, украсен с вериги и перли. Тя носи кожени панталони с ниска талия, а на кръста й е привързан кожен колан. "Само камшикът й липсва!", коментират майки, които от сега се чудят какво ще казват на децата си за съдийката в шоуто, когато я видят по телевизията в този вид в най-гледаното време. Екипът вероятно не е съобразил, че предаването ще се излъчва от 8 часа вечерта и ще се гледа от цялото семейство, включително и от децата. Нито се е запитал колко момиченца ще поискат от родителите си да им купят дрехи като на Славена, пише "Уикенд".

Сериозни критики

Срещу облеклото, с което Вътова се появява в ефир, отдавна има сериозни критики. Откакто се изявява в "България търси талант", тя не спира да демонстрира форми по най-агресивния възможен начин, което донякъде е обяснимо, тъй като външният вид е най-големият й капитал. На практика бившата Мис няма друго качество, което да я отличава от масата, за разлика от останалите членове на журито. Но когато става въпрос за излизане по телевизията в най-гледаното време, е редно да се спазват определени норми. Тях ги няма в облеклото на Славена Вътова. Тя редовно излиза полугола пред камерите.

Стилисти

Редно е да отбележим, че тоалетите не се избират от самата нея, а от специално назначени стилисти, които взимат заплати, за да я обличат адекватно. Такива хора би трябвало да са наясно, че има начин да покажеш хубавите форми на една жена и без да я оставяш полугола. Вместо да потърсят тези начини, те карат Славена, която е майка на две деца, да ходи почти по бельо. Тя пък май няма нищо против. И докато миналия сезон нещата все пак изглеждаха донякъде закачливи, актуалният кожен комплект с веригите мина всички граници. [caption id="attachment_650293" align="aligncenter" width="300"]Славена Вътова лъсна в садо-мазо дрешки в ефир сн. hotarena.net Славена Вътова лъсна в садо-мазо дрешки в ефир сн. hotarena.net[/caption] Би Ти Ви със своите претенции за добър вкус би трябвало да обърне внимание на хората в шоуто, както и на самата съдийка, че подобни парцалки не стават за национален ефир, предават от hotarena.net.