Мелания Тръмп се подмлади с 10 години (Вижте я с нова прическа и по-светла коса – Снимки)

0

Първата дама се преобрази стилно

Способността на Мелания Тръмп да се облича е в кръвта й. Бившата първа дама на САЩ от първите дни показа елегантни и сдържани образи, които подчертаха най-добрите й страни. В същото време Мелания никога не си е позволявала да бъде откровено вулгарна и прекалена, а гардеробът й може да се превърне в истински наръчик  за тези, които обичат класиката и искат да изглеждат луксозно. Не е изненадващо, че тя почти няма модни провали  и при всяка публична поява събира стотици ентусиазирани комплименти.

Въпреки новините за развода , Мелания и Доналд Тръмп продължават да се появяват заедно на официални събития.  Онзи ден все още действащият президент на САЩ проведе традиционната церемония за помилване на пуйки, която е важна част от подготовката за Деня на благодарността. Доналд беше придружен от съпругата си.

Мелания Тръмп свали 10 години от възрастта си с нова прическа и стилен тоалет

Преди обективите на камерите Мелания се появи в нов зашеметяващ тоалет.Тя избра сиво карирано вълнено палто от Dolce & Gabbana, което й пасва идеално. Изглеждаше, че моделът е направен специално за първата дама.

Също така за никого не е тайна, че в живота на Мелания са започнали промени. Те се отнасят не само до нейния статус, но и до външния й вид. 50-годишната госпожа Тръмп реши да промени цвета на косата си и да я направи по-светла. За щастие, в този случай всички трансформации са към по-добро: За годините си Мелания изглежда повече от страхотно, а след боядисването става още по-млада. Добрият стилист и правилният стил наистина правят чудеса!, предават от wday.ru.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.